Vores blog With Love & Care er en mulighed for at fordybe sig yderligere i MUMS universet. Her kan du læse tips og trick omkring hudpleje, om de ingredienser vi bruger i vores produkter, videnskaben bag MUMS WITH LOVE og meget mere. God fornøjelse!

En mor, der holder sin baby

Gode råd til den nye mor fra Jordemoder Lærke

Det er magisk, hårdt, spændende, kaotisk, fantastisk og trættende at blive mor. Derfor har vores hus-jordemoder, Lærke, skrevet de vigtigste punkter, man skal huske, når man lige er blevet mor.

Læs mere
MUMS WITH LOVEs Sun Lotion SPF30

Alle fordelene ved at bruge solbeskyttelse

I denne artikel kan du læse om, hvorfor det er vigtigt at bruge produkter med SPF i, og hvordan det kan være med til at mindske chancen for hudkræft og tidlig aldring af huden.

Læs mere
MUMS WITH LOVE's Bath & Body Oil stående på en sten

Den multifunktionelle helt

En guide til hvordan du kan bruge vores populære Bath & Body Oil - et produkt der kan bruges af alle og til næsten alt.

Læs mere
Creme smurt ud

Hvilke ingredienser skal du undgå i hud- og kropspleje?

Det kan væres svært at overskue kemien i de produkter, vi propper på vores krop, og desværre har mange stoffer en negativ indvirkning på vores helbred og miljøet. Derfor har vi skrevet om de vigtigste ting, du skal holde øje med, når du er ude at finde den næste creme eller en ny shampoo.

Læs mere

Repair Cream til tør, skadet og sårbar hud - en lifesaver!

En guide til, hvordan du bedst helbreder og behandler tør og beskadiget hud med vores certificeret, veganske og parfumefri Repair Cream. Pakket i en bæredygtig tube og kun indeholdende nøje udvalgte kvalitetsingredienser, er denne repair creme en sand redningsmand.

Læs mere
Et logo der symboliserer parfumefrie produkter

Hvorfor vælge parfumefri?

Når vi vælger produkter, har vi en tendens til at dufte til dem først. At dufte godt er vigtigt for mange, men konsekvensen ved altid at vælge produkter med parfume, kan være en livslang allergi. Læs mere om, hvorfor det er vigtigt at vælge parfumefrie produkter til dig selv og dine børn.

Læs mere
A close up of Shea butter

Sheasmør: Den hemmelige ingrediens til sund og smuk hud

Sheasmør har længe været en populær ingrediens i hudplejeprodukter på grund af dens naturlige egenskaber til at fugte og nære huden. Lære mere om, hvorfor vi hos MUMS WITH LOVE er tosset med sheasmør.

Læs mere

Sådan undgår du tør og træt vinterhud

Læs vores fem bedste råd om, hvordan du sikrer en blød og velplejet hud vinteren igennem

Læs mere