Vores blog With Love & Care er en mulighed for at fordybe sig yderligere i MUMS universet. Her kan du læse tips og trick omkring hudpleje, om de ingredienser vi bruger i vores produkter, videnskaben bag MUMS WITH LOVE og meget mere. God fornøjelse!

MUMS WITH LOVE Face & Repair Box

De magiske 20 minutter og hudplejerutinen til den perfekte morgen

Få en god morgen med overskud og mere tid til dig selv med disse simple råd og nemme hudplejerutine.

Læs mere
En kvinde der ammer

Sådan kommer du dig bedst efter en fødsel

I dette indlæg kan du læse om de bedste måder, hvorpå du bedst kommer dig efter en fødsel. Fra fysisk velvære til dit mentale helbred, så giver vores hus-jordemoder dig sine bedste råd til, hvordan du bedst starter denne rejse.

Læs mere
Family swimming in the ocean

Fifs og tricks til at få en god ferie med børnene

Læs 10 gode råd til at få en mindeværdig og vellykket ferie med dine børn.

Læs mere
MUMS WITH LOVEs solserie

6 solcrememyter afsløret: Hvad du virkelig har brug for at vide

Opdag sandheden bag 6 almindelige solcrememyter! Vær godt informeret og lær, hvad du virkelig har brug for at vide for at beskytte din hud mod solens skadelige stråler. Læs vores artikel og bliv klogere på solbeskyttelse, SPF og vigtigheden af at vælge de rigtige produkter.

Læs mere
Barsel

En guide til en vellykket barselsperiode: Råd og erfaringer fra erfarne mødre og en jordemoder

Skal du til at på barsel?

Vi forstår, at starten på dette nye kapitel kan være både fortryllende og udfordrende. Derfor har vi bedt vores to kære ambassadører, Theresa og Lærke, som begge er på barselsorlov, om at dele deres bedste råd til, når du befinder dig på denne overvældende, magiske og udfordrende rejse med din lille nyfødte.

Læs mere
En mor, der holder sin baby

Gode råd til den nye mor fra Jordemoder Lærke

Det er magisk, hårdt, spændende, kaotisk, fantastisk og trættende at blive mor. Derfor har vores hus-jordemoder, Lærke, skrevet de vigtigste punkter, man skal huske, når man lige er blevet mor.

Læs mere
MUMS WITH LOVEs Sun Lotion SPF30

Alle fordelene ved at bruge solbeskyttelse

I denne artikel kan du læse om, hvorfor det er vigtigt at bruge produkter med SPF i, og hvordan det kan være med til at mindske chancen for hudkræft og tidlig aldring af huden.

Læs mere
MUMS WITH LOVE APS BATH & BODY OIL 250 ml Body

Den multifunktionelle helt

En guide til hvordan du kan bruge vores populære Bath & Body Oil - et produkt der kan bruges af alle og til næsten alt.

Læs mere
Creme smurt ud

Hvilke ingredienser skal du undgå i hud- og kropspleje?

Det kan væres svært at overskue kemien i de produkter, vi propper på vores krop, og desværre har mange stoffer en negativ indvirkning på vores helbred og miljøet. Derfor har vi skrevet om de vigtigste ting, du skal holde øje med, når du er ude at finde den næste creme eller en ny shampoo.

Læs mere

Repair Cream til tør, skadet og sårbar hud - en lifesaver!

En guide til, hvordan du bedst helbreder og behandler tør og beskadiget hud med vores certificeret, veganske og parfumefri Repair Cream. Pakket i en bæredygtig tube og kun indeholdende nøje udvalgte kvalitetsingredienser, er denne repair creme en sand redningsmand.

Læs mere
Et logo der symboliserer parfumefrie produkter

Hvorfor vælge parfumefri?

Når vi vælger produkter, har vi en tendens til at dufte til dem først. At dufte godt er vigtigt for mange, men konsekvensen ved altid at vælge produkter med parfume, kan være en livslang allergi. Læs mere om, hvorfor det er vigtigt at vælge parfumefrie produkter til dig selv og dine børn.

Læs mere
A close up of Shea butter

Sheasmør: Den hemmelige ingrediens til sund og smuk hud

Sheasmør har længe været en populær ingrediens i hudplejeprodukter på grund af dens naturlige egenskaber til at fugte og nære huden. Lære mere om, hvorfor vi hos MUMS WITH LOVE er tosset med sheasmør.

Læs mere

Sådan undgår du tør og træt vinterhud

Læs vores fem bedste råd om, hvordan du sikrer en blød og velplejet hud vinteren igennem

Læs mere