En mor med hendes to børn, liggende på en græsplæne på en sommerdag

MUMS WITH LOVE er en hud- og kropspleje serie til dine børn og dig. Produkterne er udviklet med tanke på bæredygtighed, ansvar og gennemsigtighed.

MUMS WITH LOVE blev født efter mange års søgen efter hud- og kropspleje-produkter som kunne bruges til alle familiens medlemmer. Ligeledes skulle produkterne have et design, som kunne dekorere i hjemmet. Prisniveauet skulle også være tilgængeligt for alle, men uanset hvor man søgte, fandtes ingen produkter, der kunne opfylde alle krav.

MUMS WITH LOVE blev derfor en mission til at tilbyde allergivenlige og bæredygtige produkter til gavn for hele familien.

Produktbillede af MUMS WITH LOVEs Body Lotion og Bath & Body Oil, stående på et badeværelse

MUMS WITH LOVE er et nyt og unikt sortiment, der giver et smukt udtryk i hjemmet og samtidigt også opfylder alle sundhedskrav til rene ingredienser. Alle produkterne er udviklet og produceret i Danmark med høje krav til miljøet og dit helbred.

Alle MUMS WITH LOVE produkter bærer certificeringerne Svanemærket, AllergyCertified, the Vegan Trademark og er selvfølgelig parfume frie. Derudover er emballagen lavet af bæredygtigt og genanvendt materiale

I hjertet af MUMS WITH LOVE ligger en kærlighed til at passe på dit helbred og jorden. Du kan sikkert bruge produkterne på både dine børn og dig selv. Det skader hverken jer eller naturens velbefindende.

Navnet MUMS WITH LOVE blev valgt på grund af det danske ord “mums”, som betyder, at noget er ekstremt lækkert og rart. Produkterne er plejende, berolignende og enkle at bruge

MUMS WITH LOVE tilbyder ingen skadelige ingredienser, lave prispunkter, værdi for pengene, høj kvalitet, gennemsigtighed – Du får, hvad du ser, og samtidig en smuk emballage, der er lavet af genanvendeligt materiale.

MUMS WITH LOVE er din families nye bedste ven.