Cookies- og privatlivspolitik hos
MUMS WITH LOVE

Introduktion
Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvad er cookies?
mumswithlove.dk anvender "cookies", som er en tekst fil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til. 

Personoplysninger
Er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@mumswithlove.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
MUMS WITH LOVE ApS
Baneleddet 3
8320 Mårslet, Danmark
Tel.: +45 2241 4570
CVR Nr.: 42467995
Mail: info@mumswithlove.dk

Cookiepolitik

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, tablet eller mobiltelefon. En cookie er ikke et program, der kan indeholde skadelige programmer eller virus.

Hjemmesidens brug af cookies
Cookies kan være nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser.
Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvender vi cookies som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

Du kan se, hvilke services der sætter cookies, og til hvilke formål under de forskellige kategorier (Nødvendige, Funktionelle, Statistiske og Marketing).

Hvor længe bliver cookies gemt?
Det varierer, hvor længe en bestemt cookie bliver opbevaret på dine enheder og browsere. En cookies levetid beregnes ud fra dit seneste besøg på hjemmesiden. Når cookiens levertid udløber, bliver den automatisk slettet.  Alle vores cookies´ levetid fremgår i vores cookiepolitik.

Sådan afviser eller sletter du cookies
Du kan altid afvise alle-/ tredjepartscookies fuldstændig ved at ændre indstillingerne i din browser på din computer, tablet eller telefon. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilke browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser alle-/tredjepartscookies, vil der være funktioner og services, du ikke kan anvende på hjemmesiden (fordi disse er afhængige af cookies).

Du kan fravælge ccookies fra Google Analytics her.


Hvordan sletter man cookies?
Cookies du tidligere har accepteret, kan sagtens slettes. Hvordan du sletter disse afhænger af den browser du bruger (Chrome, Firefox, Safari etc.) og på hvilken enhed (mobil, tablet, pc, mac).

Det er typisk under indstillinger - Sikkerhed og Privatliv, men kan variere fra browser til browser. Hvilken enhed/browser bruger du - klik på det relevante link:


- Internet Explorer
- Microsoft Edge

- Mozilla Firefox

- Coogle Chrome

- Opera

- Safari

- Flash cookies

- Apple

- Android

- Windows 7


Ændring af dit samtykke

Du ændrer dit samtykke ved enten at slette cookies fra browserern eller ved at ændre dit oprindelige valg ved at klikke på linket herunder:


Du ændrer dit samtykke ved at klikke her
Husk: Bruer du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Har du spørgsmål?Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelser med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Selve cookiepolitikken bliver opdateret hver måned af Cookie Information. Har du spørgsmål til cookiepolitikken, kan du kontakte Cookie Information via deres hjemmeside ved at klikke her.


Cookiepolitikken er sidst opdateret d. 05.05.202



Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til. 

Personoplysninger
Er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@mumswithlove.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
MUMS WITH LOVE ApS
Baneleddet 3
8320 Mårslet, Danmark
Tel.: +45 2241 4570
CVR Nr.: 42467995
Mail: info@mumswithlove.dk



Nødvendige - 1

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.

  • 1

Navn: CookieInformationConsent

Udbyder: mumswithlove.dk
Formål: Understøtter websitets tekniske funktioner

Udløb: Et år

Service: Cookie Information

Privatlivspolitik: https://cookieinformation.com/cookie-and-privacy-policy

Funktionelle - 12

Vi indsamler oplysninger om dine foretrukne indstillinger og valg på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise dig den version af hjemmesiden, der passer til dine præferencer. Oplysningerne bliver brugt til at afgøre, hvilken region og sprog du foretrækker, til at vise videoer og andre visuelle elementer på hjemmesiden fx. jobsøgning. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Navn:_orig_referrer
Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: secure_customer_sig

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Et år

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_y

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_s

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_sa_p

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _landing_page

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_m

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: Et år

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_tm

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: 30 minutter

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_sa_t

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _tracking_consent

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: Et år

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_tw

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: 14 dage

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _secure_session_id

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: Understøtter integrationen af ​​en tredjeparts platform på websitet.

Udløb: en dag

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Statistiske - 6


Vi indsamler oplysninger om, hvordan du interagerer med hjemmesiden, herunder hvor ofte du besøger siden, og hvilke sider du kigger på. Det gør vi for at kunne optimere design, brugervenlighed og styrke effektiviteten af hjemmesiden. Derudover bruger vi oplysningerne til at give dig personaliseret indhold og udarbejde markedsanalyser.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Navn: _gat_UA-xxx-xxx
Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Indsamler oplysninger om brugerne og deres aktivitet på websitet til analyse og rapporteringsformål.

Udløb: få sekunder

Service: Google Analytics

Privatlivspolitik: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=en

Navn: _gid

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: Indsamler oplysninger om brugerne og deres aktivitet på websitet til analyse og rapporteringsformål.

Udløb: en dag

Service: Google Analytics

Privatlivspolitik: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=en

Navn: _s

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Indsamler oplysninger om brugerne og deres aktivitet på websitet til analyse og rapporteringsformål.

Udløb: Session

Service: Shopify Analytics

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _y

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Indsamler oplysninger om brugerne og deres aktivitet på websitet til analyse og rapporteringsformål.

Udløb: Session

Service: Shopify Analytics

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _ga

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Indsamler oplysninger om brugerne og deres aktivitet på websitet til analyse og rapporteringsformål.

Udløb: 2 år

Service: Google Analytics

Privatlivspolitik: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=en

Navn: _ga_xxx

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: 

Udløb: 2 år

Service: Google Analytics

Privatlivspolitik: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=en

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Navn:_orig_referrer
Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: secure_customer_sig

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Et år

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_y

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_s

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_sa_p

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _landing_page

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_m

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: Et år

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_tm

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: 30 minutter

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_sa_t

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _tracking_consent

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: Et år

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_tw

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: 14 dage

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _secure_session_id

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: Understøtter integrationen af ​​en tredjeparts platform på websitet.

Udløb: en dag

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Marketing - 6


Vi indsamler oplysninger om dine interesser, herunder hvilke sider og annoncer du klikker på, hvilke produkter eller ydelser du viser interesse for, eller køber, på denne og andre hjemmesider. Det gør vi for at kunne vise dig annoncer, der er relevante for dig og dine interesser. For at kunne vise dig målrettede annoncer på denne og andre hjemmesider, samarbejder vi med andre virksomheder, som vi deler oplysninger med. Det kan du læse mere om herunder.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Navn: __kla_id
Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: Bruges til online marketing ved at indsamle oplysninger om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at målrette annoncering til brugeren på tværs af forskellige kanaler og enheder.

Udløb: 2 år

Service: Klaviyo

Privatlivspolitik: https://www.klaviyo.com/privacy/policy

Navn: _gcl_au

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter integrationen af ​​en tredjeparts platform på websitet for at levere målrettet annoncering.

Udløb: 3 måneder

Service: Google

Privatlivspolitik: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=en

Navn: _shopify_evids

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Informationen bruges til at spore og analysere brugeradfærd, for at imødekomme de enkelte brugers behov og for at levere målrettet annoncering.

Udløb: Session

Service: Shopify Analytics

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_d

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Informationen bruges til at spore og analysere brugeradfærd, for at imødekomme de enkelte brugers behov og for at levere målrettet annoncering.

Udløb: Session

Service: Shopify Analytics

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: 

Udbyder: www.facebook.com

Formål: Støtter online markedsføring ved at indsamle oplysninger om brugerne til at promovere produkter gennem partnere og andre platforme.

Udløb: Session
Service: Facebook

Privatlivspolitik: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Navn: _fbp

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Identificerer browsere med det formål at levere reklamer og website statistik.

Udløb: 3 måneder

Service: Facebook

Privatlivspolitik: https://www.facebook.com/privacy/explanation

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Navn:_orig_referrer
Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: secure_customer_sig

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Et år

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_y

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_s

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_sa_p

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _landing_page

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_m

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: Et år

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_tm

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: 30 minutter

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_sa_t

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _tracking_consent

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: Et år

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_tw

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: 14 dage

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _secure_session_id

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: Understøtter integrationen af ​​en tredjeparts platform på websitet.

Udløb: en dag

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Uklassificerede - 3


Uklassificerede cookies er vi i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

  • 1
  • 2
  • 3

Navn: localization
Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: 

Udløb: 14 dage

Service

Privatlivspolitik

Navn: keep_alive

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: 

Udløb: 14 dage

Service: 

Privatlivspolitik: 

Navn: localization

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: 

Udløb: 14 dage

Service: 

Privatlivspolitik: 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Navn:_orig_referrer
Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: secure_customer_sig

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Et år

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_y

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_s

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_sa_p

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _landing_page

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_m

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: Et år

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_tm

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: 30 minutter

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_sa_t

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Understøtter funktionerne i et "Content Management System" til at sikre, at websitet fungerer korrekt.

Udløb: Session

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _tracking_consent

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: Et år

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _shopify_tw

Udbyder: .mumswithlove.dk

Formål: Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at spore og analysere brugeradfærd og for at imødekomme de enkelte brugers behov.

Udløb: 14 dage

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Navn: _secure_session_id

Udbyder: mumswithlove.dk

Formål: Understøtter integrationen af ​​en tredjeparts platform på websitet.

Udløb: en dag

Service: Shopify

Privatlivspolitik: https://www.shopify.com/legal/privacy

Dit samtykke gælder for følgende domæner: mumswithlove.dk, mumsithlove.com
Liquid error: Could not find asset snippets/cookie-information-privacy-controls.liquid