Om stifteren

Jeg besluttede at skabe mit eget hud- og kropsplejesortiment, da begge mine børn desværre har arvet mine hudproblemer. Ingen produkter kunne opfylde mine krav om rene ingredienser og samtidig have en smuk emballage, som kunne dekorere på mit badeværelse.

Som alle andre ønsker jeg, det bedste for mine børn, og det gør ondt som mor at opleve sine børn med rød, revnet og sårbar hud. Derfor står MUMS WITH LOVE mit hjerte nær, og jeg er ekstrem stolt over at kunne præsentere et sortiment, der opfylder alle de høje certificeringskrav og derfor kan bruges af alle familiens medlemmer.

For at skabe produkter, som samtidig gav en følelse af velvære på badeværelset, har jeg valgt en emballage, som giver et smuk udtryk i hjemmet og som tager inspiration fra naturens smukke nuancer og landskaber. Derudover er min mission også at passe på vores planet. Derfor er alle vores produkter i bæredygtig emballage lavet af genanvendt plastik.

MUMS WITH LOVE er med de sikreste certifikater til for at skabe tryghed omkring ingredienser, så du med god samvittighed kan bruge alle produkter på både dig selv og dine børn.

Jeg håber, du vil nyde MUMS WITH LOVE produkterne lige så meget som mine børn og jeg.

Med kærlig hilsen

Karina Lassen