MUMS WITH LOVE APS BATH & BODY OIL 250 ml Body

Den multifunktionelle helt - en guide til vores Bath & Body Oil

En af vores mere populære produkter er vores Bath & Body Oil. Den er et sikkert hit i de fleste hjem, for den kan nemlig en hel masse. Nedenfor beskriver vi hvorfor, og hvordan du bedst kan bruge olien.

Olien der modvirker dehydreret hud 

Baseret på vegetabilske olier, får du et multifunktionelt produkt, der med garanti giver dig den blødeste hud samtidig med at lindre tørre eller irriterede områder. På ingredienslisten finder du kun to ting som til sammen skaber den lækreste olie, der skaber et beskyttende lag på huden og forebygger fordampning.  

Et produkt til hele familien

De rene og simple ingredienser giver dig en olie, du med god samvittighed kan bruge på både dig selv og dine børn. Olien er parfumefri, allergicertificeret og vegansk, så du er sikker på, at du kun smører et gavnligt og effektivt produkt på din krop. Den vil have en lindrede effekt på dem, der døjer med sensitiv og irritabel hud, da den vil gå ind og arbejde aktiv med hudens naturlige barriere og styrke den mod irritation udefra såsom slid fra tøjet samt vind og vejr.

Sådan bruger du olien

Grunden til at vi elsker olien, er at den er bruges til så meget grundet de rene ingredienser af høj kvalitet og sin ikke-fedtende fornemmelse, som man ellers kan opleve med andre olier. Brug den i badet som et ekstra fugtgivende element, der gør huden mere smidig. Fordel olien over hele kroppen efter, du har vasket dig og skyl kun efter med vand.
Vi kan også anbefale at bruge den i babybadet, da den er med til at beskytte den sarte babyhud. Dryp et par dråber i karet og fordel det rundt med hånden.

Brug olien til barbering og undgå røde knopper. Eller til en afslappende massage, så du skaber velvære både indefra og udefra.  

Olien er også et oplagt redskab til bekæmpelse af arp, da dens dybdevirkende ingredienser blødgører og plejer uden at efterlade håret fedtet.  

Lena fra testfamilien.dk anbefaler også at bruge olien i et lækkert fodbad, og fortæller, at “den er super lækker i vandet og uden, at man føler sig helt fedtet ind, når man tager fødderne op. Fødderne kan nemt lige tørres med et håndklæde, og så er man klar til at gå på det glatte badeværelses gulv. Dagen efter vågner man med friske fødder, som føles bløde og lækre.”   

What’s not to love?