Verdensmål

Hos MUMS WITH LOVE arbejder vi altid på at tage ansvar for alles velbefindende og at gøre vores for at mindske skader på miljøet. Derfor har vi et stort fokus på, at vores bæredygtige strategi tager udgangspunkt i FN’s Verdensmål. De 17 verdensmål skal tilsammen sætte os på kurs mod en mere bæredygtig fremtid, og som et hud- og kropsplejebrand, er det især verdensmål 3, 12 og 14, vi arbejder aktivt med.

Verdensmål 3


Vi følger Verdensmål nummer 3 om god sundhed og trivsel, fordi vi mener, at alle har ret til at leve et sundt og lykkeligt liv. Som et hud- og kropsplejebrand kan vi bidrage til at fremme sundhed og trivsel ved at tilbyde rene og bæredygtige produkter, der ikke indeholder skadelige ingredienser og derved reducerer risikoen for hudirritationer, allergiske reaktioner og andre sundhedsmæssige problemer. Vi tror også på, at mental sundhed og trivsel er en vigtig del af Verdensmål nummer 3, og derfor fokuserer vi på at tilbyde produkter, der giver en følelse af velvære og afslapning, hvor du kan pleje din og din families krop på bedst mulig vis med god samvittighed. Ved at følge Verdensmål nummer 3 kan vi bidrage til at skabe en mere bæredygtig og sund fremtid for alle. 

Verdensmål 12


Verdensmål 12 har en stor rolle i at hurtigst muligt at reducere vores fodaftryk på naturen. Derfor har vi hos MUMS WITH LOVE et stort fokus på den måde vi producerer og forbruger vores produkter og ressourcer på. Vi stræber efter at minimere vores påvirkning på miljøet ved at bruge genanvendelige emballager, og ved at reducere vores affaldsproduktion og CO2-udledning. Derudover støtter vi også bæredygtig produktion ved at samarbejde med lokale producenter, der deler vores værdier om bæredygtighed og social ansvarlighed.

Verdensmål 14


I sommeren 2023 lancerede vi vores bæredygtige og koralvenlige solserie, som bidrager til Verdensmål nummer 14 om livet i havet på flere måder. Ved at bruge koralvenlige ingredienser i vores solcreme og undgå ingredienser som Octinoxate og Oxybenzone, undgår vi at skade koralrevene og det marine liv. Vores tuber er lavet af genanvendeligt plastik, som mindsker produktion af ny plastik samt affaldsmængden og dermed reducerer risikoen for at plastik ender i havet. Ved at tage disse tiltag kan vi bidrage til at skabe en mere bæredygtig fremtid for havene og det marine liv.