CERTIFICERINGER PÅ ALLE VORES PRODUKTER

Svanemærket logo

Svanemærket

Du kan være helt tryg, når du vælger et produkt med Svanemærket. Så er du nemlig med til at mindske miljøbelastningen – og uanset hvilket produkt du vælger, kan du være sikker, på at det er blandt de miljømæssigt bedste i deres kategori. Det er godt for din sundhed og for de mennesker, der fremstiller produkterne, men det betyder også alverden for vores miljø og vores fælles fremtid. For at et produkt må bære Svanemærket, er der en omfattende certificeringsproces. Her sikrer dokumentation og kontrol, at der leves op til de fastsatte krav. MUMS WITH LOVE produkter er certificeret med Svanemærket, hvilket betyder, at de er bedre for miljøet - og bedre for dig og din familie.

AllergyCertified logo

AllergyCertified

AllergyCertified bygger på en høj faglighed og insisterende grundighed i vurderingen af produkter. I teamet bag sidder dygtige fageksperter, der har en solid viden inden for toksikologi, sundhed, kemi, biologi og hud allergi. Ved hver ansøgning laves der en grundig gennemgang af samtlige indholdsstoffer i produktet. Lever produktet ikke op til AllergyCertified kravene, kan det ikke få certificeringen. AllergyCertified samarbejde bredt med hudlæger, forskere i både ind- og udland samt internationale foreninger for hele tiden at være opdateret på den nyeste viden. MUMS WITH LOVE er AllergyCertified, hvilket betyder, at der er minimal risiko for, at produkterne vil forårsage allergisk reaktion.

Logo af the Vegan Trademark

The Vegan Trademark

Solsikke-mærket er et registreret varemærke og et symbol på veganske/ “animalsk-fri” standarder. Dvs. produkterne er fremstillet uden animalske bestanddele og helt uden at anvende dyr i produktions- og udviklingsprocessen. The Vegan Society er en velgørende organisation fra Storbritannien, der fremmer og støtter den veganske livsstil.

Et parfumefri logo

Parfumefri

Der anvendes hverken parfume eller æteriske olier i nogle MUMS WITH LOVE produkter.

Grønne tuber med sort låg

Alle MUMS WITH LOVE tuber er lavet af PCR genbrugsplast, hvorpå plasten benyttes igen efter brug.
Låget er af materialet PP, som betyder, at det kan genbruges.

Et logo af flasker lavet af 100% genanvendt materiale

Grønne flasker med sort låg og pumpe

Alle MUMS WITH LOVE flasker er lavet af 100% R-PET (genbrugsmaterialer). Derfor kan der være farveforskel, da materialet har været benyttet før. Pumper og låg er af materialet PP, som betyder, at de kan genbruges. Fjederen bliver fjernet fra pumpen og genbruges.

Kemiluppens A-kolbe

A-kolben

Alle vores produkter er blevet vurderet til ’A - kolben’ i Kemiluppen fra Forbrugerrådet Tænk. Det betyder, at produktet er fri for en række problematiske kemikalier, og at Forbrugerrådet Tænk anbefaler produktet samt anser det som et godt valg.

Læs mere på kemiluppen.dk