Certificeringer

SVANEMÆRKET

Du kan være helt tryg, når du vælger et produkt med Svanemærket. Så er du samtidig med til at mindske miljøbelastningen – og uanset hvilket produkt du vælger, kan du være sikker, på at det er blandt de miljømæssigt bedste I deres kategori. Det er godt for din sundhed og for de mennesker, der fremstiller produkterne, men det betyder også alverden for vores miljø og vores fælles fremtid. For at et produkt må bære Svanemærket, er der en omfattende certificeringsproces. Her sikrer dokumentation og kontrol, at der leves op til de fastsatte krav. MUMS WITH LOVE produkter er certificeret med Svanemærket, hvilket betyder, at de er bedre for miljøet - og bedre for dig og dit barn.

ALLERGY CERTIFIED


Allergy Certified bygger på en høj faglighed og insisterende grundighed i vurderingen af produkter. I teamet bag sidder dygtige fageksperter, der har en solid viden inden for toksikologi, sundhed, kemi, biologi og hud allergi. Ved hver ansøgning laves der en grundig gennemgang af samtlige indholdsstoffer i produktet. Lever produktet ikke op til Allergy Certified kravet, kan det ikke få certificeringen. Allergy Certified samarbejde bredt med hudlæger, forskere i både ind- og udland samt internationale foreninger for hele tiden at være opdateret på den nyeste viden. MUMS WITH LOVE er Allergy Certified, hvilket betyder, at der er minimal risiko for, at produkterne vil forårsage allergisk reaktion. 

VEGANSK

Solsikke-mærket er et registreret varemærke og et symbol på veganske/ “animalsk-fri” standarder. Dvs. produkterne er fremstillet uden animalske bestanddele og helt uden at anvende dyr i produktions- og udviklingsprocessen. The Vegan Society er en velgørende organisation fra Storbritannien, der fremmer og støtter den veganske livsstil. Foreningen blev dannet i 1944 af en gruppe vegetarer, der anerkendte de etiske kompromiser ved at spise æg og mejeriprodukter.

PARFUME FRI

Der er, anvendes ikke parfume eller æteriske olier i MUMS WITH LOVE produkter.

GRØNNE TUBER MED SORT LÅG

Alle MUMS WITH LOVE tuber er lavet af 100% PCR genbrugsplast, hvorpå plasten benyttes igen efter brug.
Låget er af materialet PP, som betyder, at det kan genbruges.

GRØNNE FLASKER MED SORT LÅG OG PUMPE

Alle MUMS WITH LOVE flasker er lavet af 100% R-PET (genbrugsmaterialer). Derfor kan der være farveforskel, da materialet har været benyttet før. Pumper og låg er af materialet PP, som betyder, at de kan genbruges. Fjederen bliver fjernet fra pumpen og genbruges.