Lifestyle billede af MUMS WITH LOVE's certificeret, veganske og parfumfri Repair Cream. I baggrunden ser man et håndklæde samt en eucalyptusgren. I en bæredygtig emballage indeholder cremen kun nøje udvalgte kvalitetsingredienser.

Repair creme til tør, skadet og sårbar hud - en lifesaver!  

Vores parfumefri og certificeret Repair Cream er oftest en favorit grundet sine nøje udvalgte ingredienser. Den multifunktionelle SOS-creme kan med sine helende og lindrende egenskaber nemlig bruges til rigtig mange problemer. Vi har nedenfor listet de bedste måder at bruge cremen på:

Billedet viser den certificeret, veganske og parfumefri Repair Cream fra MUMS WITH LOVE blive smurt ud i en hånd.

Den bedste creme til tør og belastet hud 

Helt simpelt så er vores Repair Cream genial til at fugtgive den tørre og belastet hud. Med Ethylhexyls Stearate, et blødgørende middel fra vegetabilsk olie, og sheasmør har cremen en dybdevirkende effekt på hudens naturlige barriere og fugtbalance, der er med til at forbedre hudens elasticitet og smidighed. Smør et jævnt lag på de tørre knoer, den tørre plamage eller på sprukne læber og lad cremen trænge ind. Gentag i løbet af dagen, hvis nødvendigt.  

Reparere og lindre skadet hud 

Aloe vera og shea butter har sammen med magnesium sulphate en helende virkning, der vil lindre røde og hævede områder, såsom rundt om et sår. Da cremen kun består af rene og certificerede ingredienser og ikke indeholder parfumen, vil cremen også have en positiv virkning på knopper eller rifter efter, for eksempel, barbering.   

Dulme kløende insektbid 

De noget så irriterende kløende insektbid kan heldigvis også drage nytte af vores Repair Cream. Aloe vera’en i cremen vil nemlig være med til at dulme og køle de hævede bid og, derved, nedsætte kløen.

Behandle den røde numse  

Det som mange har haft stor glæde af ved vores Repair Cream, er at behandle den røde babynumse. Smør et tyndt lag på det røde område og knopper og lad cremen trænge ind. Dette vil lægge en beskyttende barriere på den sarte hud og hjælpe med at genopbygge. Gentag dette ved hvert bleskift, hvis nødvendigt. 

Hele sprukne og ømme brystvorter 

Mange kan opleve at få sprukne brystvorter ved amning. Der kan endda opstå sår, hvis barnet ikke får rigtigt fat eller ligger forkert. Er dine brystvorter sprukne eller blot ømme, så kan du med fordel smørre vores Repair Cream på efter hver amning. Cremen vil med sine helbredende, antiseptiske og smertestillende egenskaber hele og blødgøre huden, blandt andet på grund af den tilsatte aloe vera. Tør brystet af og påfør et jævnt lag og lad cremen trænge ind.