Vi vælger MUMS

Mød vores kære ambassadører, som har valgt at repræsentere MUMS WITH LOVE, da de ligesom os tror på rene og bæredygtige produkter. Du kan læse om de enkelte ambassadører nedenfor og høre om deres yndlingsprodukter og hvad der er vigtigt for dem, når det kommer til at vælge de produkter, vi propper på vores krop.

Zitta og Thomas der holder om hinanden

Zitta og Thomas

Som en sammenbragt familie på fire består Zitta og Thomas's liv af madpakker, legeaftaler og fredagssnolder den ene uge og kærestetid og arbejde den anden. Nem og lige-til hudpleje er, derfor, blevet en central del af deres badeværelsesrutine, og derfor vælger de MUMS WITH LOVE, da det samtidig sikrer certificeret og ren pleje til både dem selv og deres børn.

Læs mere
Vores ambassadør Theresa

Theresa

Theresa er i øjeblikket på barsel og bruger sin tid på familie, venner og sin søn Loui. Som en rigtig aktiv person og pensioneret fodboldspiller har Theresa brugt rigtig meget tid udenfor, og hendes hud har derfor været meget udsat for vind, kulde og sol. Kvalitetshudpleje som beskytter og ikke udsætter huden for skadelige kemikalier, er derfor blevet en stor prioritet i Theresas daglige rutine.

Læs mere
Vores ambassadør Christina

Christina

Som selvstændig fotograf og mor til to, har Christina alligevel altid prioriteret god hud- og kropspleje, da det fungerer som et afstressende element i en travl dag. Som et vigtigt ritual i hendes hverdag, er det særligt vigtigt at produkterne, hun propper på sin hud er rene og kvalitetsdygtige - derfor vælger hun MUMS WITH LOVE

Læs mere
Vores ambassadør Lærke

Lærke

Lærke er vores hus-jordemoder og er lige for tiden på barsel, hvor hun bruger tiden på at være sammen med sin datter, strikkeri og lange gåture. Hun har altid gået meget op i hudpleje og hvad vi påvirker vores krop med. I takt med sit studie som jordemoder og sin titel som mor, blev vigtigheden af rene og certificerede hudplejeprodukter endnu vigtigere.

Læs mere