Lærke

  • Vores ambassadør Lærke

Mit navn er Lærke. Jeg bor i Storkøbenhavn sammen med min kæreste og vores datter. Lige nu er jeg på barsel, men ellers arbejder jeg som jordemoder. Hvis jeg skal beskrive mig selv med tre ord, så er det: en hyggetrold, kærlig og en person med mange jern i ilden. Jeg kobler typisk af med lange gåture, serier, hækleri og strik (rigtig stereotyp jordemoder ‘æk?). 

Hvad betyder hud- og kropspleje for dig? 

Jeg har altid gået meget op i hudpleje, nærmest så længe jeg kan huske. De senere år er min passion for rene hudplejeprodukter også blevet større, og den passion voksede yderligere, da vi planlagde at skulle have et barn. Her gik det op for mig, hvilken jungle hudplejeprodukter kan være. 

  

Hvad er vigtigt for dig, når det kommer til at passe på vores krop og hud? 

Mit største ønske er muligheden for at passe på mig selv og vores barn - både ved hverdagsbrug, men også ved at tænke bæredygtighed ind i de produkter, vi bruger i hverdagen. Uden det skal blive alt for stort og kompliceret, så går jeg enormt meget op i, at hvad vi bruger her og nu kan have langsigtede konsekvenser. Min uddannelse har også vakt en endnu større interesse herfor, da det vi anvender på kroppen, kan potentielt påvirke et lille voksende barn inde i maven. 

  

Hvorfor bruger du MUMS WITH LOVE? 

Da jeg opdagede, at produkterne fra MUMS WITH LOVE er oplagte til hele familien, der faldt jeg for dem. Jeg har selv en sart lys hud, og derfor kan jeg heller ikke anvende hvad som helst, da jeg derved får udslæt, eller min hud tørrer ud. Til vores datter ønsker jeg at anvende produkter, som passer på hendes hud, ikke forstyrrer hudens balance og har plejende egenskaber. Det var noget af det, jeg faldt for ved MUMS WITH LOVE’s allergicertificerede og fugtgivende serie af produkter.   

 

Hvad er dit MUMS yndlingsprodukt og hvorfor?  

Herhjemme kan vi ikke undvære BATH & BODY OIL i hverdagen. Den er dejlig alsidig i den måde, den kan anvendes på. Vi anvender et par dråber i vores datters bad eller på os selv under bruseren, og vi har en dejlig fornemmelse af masser af fugt, uden at vi klistrer. Desuden er den også lækker at anvende, når vi forkæler vores datter med en omgang babymassage. 

Jeg vil i den grad anbefale MUMS WITH LOVE til andre familier.