Theresa

  • Vores ambassadør Theresa

Jeg er gift med min mand Mathias, og i sommer fik vi vores første barn, Loui, som lige er blevet 9 måneder. Jeg er pt. på barsel fra mit studie. Her er jeg ved at uddanne mig som socialrådgiver. Ved siden af arbejder jeg som fodboldekspert på Viaplay og tv3 sport. 
Jeg nyder jeg mit ‘nye’ liv som mor. Derudover bruger jeg meget tid med min familie og venner. Jeg holder meget af at have mennesker omkring mig – og nyder at opleve en masse med folk jeg holder af. Min hoppy var i mange år fodbold. Nu er jeg selv pensioneret, men følger med på sidelinjen. Derudover elsker jeg at træne og holde mig i god form. 

Hvad betyder hudpleje for dig?

 
Da jeg altid har været meget udenfor pga min fodbold, har min hud altid været ekstra udsat både af kulde og sol. Jeg er derfor meget bevidst om at passe godt på mig selv, og tænker meget over, vejret og hvad der er bedst for min hud.

Hvordan går du op i, hvad du propper på din krop og dine børns? 


Jeg går meget op, hvilke produkter jeg udsætter min hud for – jeg undersøger altid inden, hvad det er for produkter, hvad de indeholder, og tester det altid selv, inden min søn får noget på sig (han bruger dog ikke så meget endnu) 

Hvad er vigtigt for dig, når det kommer til at passe på vores krop og hud? 


Det er vigtigt, at de produkter jeg bruger, ikke er fyldt med alle mulige giftige stoffer. Dette gælder selvfølgelig både til mig, men især til min søn. Jeg kigger derfor meget på de mærkninger produkterne har. Og så vil jeg selvfølgelig se resultater og mærke en forskel. 

Hvorfor bruger du MUMS WITH LOVE?


Det gør jeg af flere grunde. Men hovedsageligt, fordi det er fantastiske produkter. De er svanemærket, allergivenlige, veganske, bæredygtige og uden parfume. Derudover elsker min hud dem bare. 

Hvad gør MUMS WITH LOVE særligt for dig i forhold til andre hudplejeprodukter? 


Jeg synes det er fantastisk det er dansk produceret. At de så samtidig er miljøbevidste, bæredygtige. Samtidig betyder kvaliteten utrolig meget, og at HELE familien kan bruge det – er jo en kæmpe gevinst -  jeg bare er vild med MUMS WITH LOVE :)

Hvad er dit MUMS yndlingsprodukt og hvorfor?


Det er svært at nævne et yndlingsprodukt. Men skal jeg vælge, bliver det bodylotionen. Den har en dejlig konsistens og giver min krop den fugt, den har brug for, så den forbliver blød og glat. Jeg bruger den hver dag efter bad og vil slet ikke kunne undvære den