Christina

  • Vores ambassadør Christina

Jeg hedder Christina, er 37 år, gift og mor til mine to børn på 6 og 10 år. For at bryde det til tider stressende hamsterhjul, som mange familier lever i, har jeg valgt at arbejde selvstændigt for at drive min passion og have mere tid til min familie. Jeg arbejder som selvstændig fotograf med fokus på familie- og børnefotografering samt contentfotograferering for brands. Jeg skaber derfor min egen hverdag, hvor mit fokus er på at skabe en spændende og varierende arbejdsdag med betydningsfulde arbejdsopgaver og masser af tid til min familie. Udover nærværet og hyggen med min familie og venner, er min store passion at fotografere og optage videoer, der for modtagerne skaber unikke minder og betydningsfuldt indhold.

Hvad betyder hud- og kropspleje for dig? 

En essentiel faktor i min hverdag, og som også er et afstressende element for mig, finder jeg i mine daglige hudplejerutiner, som fast udføres hver morgen og aften. Dette er med til at afbalancere mig og ikke mindst min hud, hvilket har en enorm betydning for min trivsel. Hudplejen er derfor ikke blot en sekundær ting for mig, og den betyder derfor også, at kvaliteten af produkterne både for mig og mine børn er yderst velovervejet. Jeg tænker over at vælge rene certificerede produkter uden skadelig kemi. 

  

Hvad er vigtigt for dig, når det kommer til at passe på vores krop og hud? 

God hudpleje er vigtig for mig, da vi skal leve i mange år, og da en sund og velplejet hud er med til at forbedre livskvaliteten for mig. Hvis jeg ser frisk ud, føler jeg mig frisk. Og er min hud dermed også velplejet og gennemfugtet, gør dette også noget godt for mig, da det føles rart og også visuelt er flot. 

  

Hvorfor bruger du MUMS WITH LOVE? 

Jeg bruger produkterne fra MUMS WITH LOVE, fordi de opfylder mine kriterier for god og sund hudpleje. MUMS WITH LOVE sikrer mig højeste kvalitet, da alle produkterne er certificerede med Svanemærkning, AlleryCertified, the Vegan trademark og tilmed er uden parfume. De er dermed uden skadelig kemi, allergivenlige og veganske. Og sidst med ikke mindst er det et dansk mærke, der også er produceret i Danmark, hvilket også er en vigtig faktor for mig.   

 

Hvad er dit MUMS yndlingsprodukt og hvorfor?  

Mine favoritprodukter fra MUMS WITH LOVE er uden tvivl Bath & Body Oil samt Repair Cream. Olien er ren forkælelse for min - særligt om vinteren - tørre hud, hvor det ofte ikke er tilstrækkeligt for mig blot at anvende en body lotion. Bath & Body Oil sikrer, at min hud er gennemfugtet, og efterlader huden fugtig uden at fedte. Den er derfor fast inventar i badet både ved mig og mine børn. Og hertil er repair cremen også et must, da den er nem at have med på farten, liggende på natbordet m.m. For os er den god til tørre hænder og albuer, eller hvis ansigtet trænger til ekstra fugt