Ingredienser

Allantoin

Udvindes af roden fra kulsukker (Symphytumofficinale). Virker lindrene og fremmer den naturlige celledeling. Især god til følsom og skadet hud. Er blevet anvendt længe indenfor folkemedicin, bl.a. som genvej til at læge et sår. Er samtidig mild og beroligende for huden.

Aloe Barbadensis blad Juice

(Aloe Vera). Dulmer og lindrer rødme og irritation.

Benzoesyre

Naturligt konserveringsmiddel. Benyttes ligeledes i fødevarer.

Butyrospermum Parkii smør

Almindeligvis kendt som Shea-smør. Ekstraheret fra nødderne på Shea-træet, som har en blødgørende og fugtgivende virkning på huden, så den forbliver elastisk og ikke tørre ud. Høje koncentrationer af fedtsyrer samt forskellige vitaminer, der giver det anti-inflammatoriske og healende egenskaber.

Capryl / Capric triglyceride

I hudpleje anvendes caprylic/capric triglycerides oftest for dens blødgørende egenskaber. Naturligt fedtstof. Beskytter huden mod vandtab og øger smørbarheden af cremer og lotions.

Ceteareth-12

Plantebaseret fedtstof der binder olie- og vandfaser sammen.

Ceteareth-20

Plantebaseret fedtstof som hjælper med at få andre substanser til at nå dybere ind i huden, hvor disse substanser arbejder bedst.

Cetyl alkohol

Er en fugtbevarende ingrediens, som virker healende uden at tilstoppe hudens porer. Udvundet af planter.

Cetyl palmitate

Plantebaseret fedtstof som hjælper med at udglatte og behandle huden. Derudover begrænser det også hudens tab af fugt.

Citronsyre

Naturlig citronsyre som regulerer PH-værdierne.

Cocamidopropyl Betaine

Giver en mild rensende effekt, som fjerner skidt og snavs fra din hud. Effekten er dog så mild, at den ofte bruges til baby produkter.

Cocos Nucifera Olie

(Kokos Olie). Blødgør huden og tilfører fugt og smidighed. Olien gør den god til tør, kløende og sensitiv hud.

Decyl glucosid

En glukose baseret overfladeaktivt middel, der anvendes i shampoo.

Dehydroeddikesyre

En organisk ingrediens. Anvendes som konserveringsmiddel. Mildt sulfat af forsæbet kokos- eller palmeolie.

Ethylhexyls Stearate

Et blødgørende middel, der stammer fra planteolie, som forhindrer vandtab. Det har en blødgørende virkning på huden. Derudover tilføjer det fedt til huden, hvilket forbedrer hudens elasticitet og smidighed. Fedtstofferne danner en beskyttende film på huden, som reducerer fordampningen.

Glycerin

En vegetabilsk fugtighedsgiver, som er udvundet af kokos. Glycerin giver optimal fugt til din hud, fordi den både tilfører og binder fugt. Samtidig virker den blødgørende.

Glyceryl stearat

Vegetabilsk stabilisator/konsistensgiver. Stammer fra palme- og kokosolie.

Kokosfrø olie

Giver næring til huden og efterlader den smidig og blød.

Magnesium sulfat

Er naturligt mineralsk salt med stabiliserende effekt og virker fugtgivende i huden.

Natrium Benzoat

Et stof der hæmmer bakterie- og svampeudvikling og som ligeledes anvendes i fødevarer.

Naturlig vegetabilsk Olus Olie

Giver en langvarig følelse af velvære på huden og har en blødgørende effekt.

Naturlig vegetabilsk Rapsfrø olie

Olie der har en blødgørende effekt på huden.

Naturlig vegetabilsk Kokos olie

Olie der har en blødgørende effekt på huden.

Panthenol

Et fugtighedsbevarende vitamin B5, som er udvundet af vegetabilske råstoffer. Et naturligt stof, der ofte anvendes i sårsalver.

PEG-30 Dipolyhydroxystearat

Beskytter huden og giver næring.

Phenoxyethanol

Er anti-bakteriel og kan reducere inflammatorisk akne.

Sodium Benzoate

Et stof der hæmmer bakterie- og svampeudvikling og som ligeledes anvendes i fødevarer.

Sodium Chloride

Giver fugt til huden og bidrager til at holde huden hydreret, elastisk og glat.

Sodium Laureth Sulfate

Vaskeaktiv som dybderenser huden.

Tocopherol

Tocopherol

Vand

Bærestof til at binde ingredienserne sammen.