Handels- og leveringsbetingelser

MUMS WITH LOVE ApS
Frederiksgade 34
8000 Aarhus
Danmark
CVR: 42467995
Tlf: +45 2032 6668
Mail: info@mumswithlove.com

Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for køb af varer på www.mumswithlove.dk til levering i Danmark (ex. Grønland og Færøerne).

Bestilling og betaling
Følgende betalingskort kan benyttes:

  • DANKORT
  • VISA/DANKORT
  • MASTERCARD

Andre betalingsformer:

  • MOBILEPAY
  • APPLE PAY

Beløbet hæves først på din konto, når varen afsendes.
Varen sendes via GLS – fragt pris fra kr. 39,00

Fri fragt ved køb over 199,-

For at handle på www.mumswithlove.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog stadig købe varer, blot du har indhentet dine forældres el. værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Når du er klar til at bestille, klikker du på ”Gå til betaling”, hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf. nr. og betalingsform. Du kan ændre indhold i indkøbskurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen ”Til betaling”. Herefter går din ordre videre til www.mumswithlove.dk.

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse
Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

14 dages fortrydelsesret

Vi tager forbehold for trykfejl, fejl i pris og udsolgte varer. Når du handler på www.mumswithlove.dk har du 14 dages fortrydelsesret fra modtagelse af varen. Du meddeler os, at du fortryder købet, hvorefter du kan returnere varen til vores lager:

Textile Logistics 
Fabriksvej 20
7441 Bording
Att.:
MUMS WITH LOVE

Varen tilbageleveres i samme stand som den modtaget dvs. i original og uåbnet emballage. Plomberinger må ikke brydes. Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen ved henvendelse på info@mumswithlove.com eller til vores kundeservice på tlf. +45 2032 6668.

Du skal selv betale fragten ved returnering af varen, når du fortryder.

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt. Returpakker må ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Vi afhenter ikke din pakke på posthuset. Der skal altid vedlægges dokumentation for dit køb i returpakken.

Tilbagebetaling
Når vi modtager varen, tjekker vi den, og er den tilbageleveret i ovennævnte stand, tilbagebetaler vi det fulde beløb, du har indbetalt ved købet. Du kan miste din returret helt, hvis varens værdi er forringet, fordi du har taget varen i brug, den er blevet beskadiget, eller du har håndteret varen på en uhensigtsmæssig måde.

Leveringsbetingelser
Alle forsendelser leveres med GLS. Efter afsendelse fra MUMS WITH LOVE gælder GLS’ leveringstider. Ved udlevering af varerne overgår ansvaret og risikoen for varerne til kunden.

Din pakke leveres inden for 1-3 hverdage.

På nuværende tidspunkt leveres der kun inden for Danmarks grænser. Der er ingen forsendelser til Færøerne og Grønland.

GLS Pakkeshop – 39 kr. GLS vælger den nærmeste pakkeshop ud fra den adresse du oplyser, at din pakke skal leveres til. GLS har et stort udvalg af pakkeshops over hele landet. Derfor er der en god mulighed for at der også er en i nærheden af dig.

Fri fragt ved køb over 199,-

Det er ikke muligt at afhente din ordre på vores adresse.

Reklamation
Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangel-reglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Ved reklamation kontakt os da venligst på mail info@mumswithlove.com eller kundeservice på tlf. +45 2032 6668. Ved reklamationer, ret henvendelse indenfor 14 dage fra modtagelse af varen. Varen skal sendes til:

MUMS WITH LOVE ApS
Fabriksvej 20
7441 Bording

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er og vedlægge dokumentation for købet. Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering el.lign. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@mumswithlove.com.