mums with love er certificeret med svanemærket

SVANEMÆRKET

Du kan være helt tryg når du vælger et produkt med Svanemærket. Så er du samtidig med til at mindske miljøbelastningen – og uanset hvilket produkt du vælger, kan du være sikker på at det er blandt de miljømæssigt bedste I deres kategori. Det er godt for din sundhed og for de mennesker, der fremstiller produkterne, men det betyder også alverden for vores miljø og vores fælles fremtid. For at et produkt må bære Svanemærket, er der en omfattende certificeringsproces. Her sikrer dokumentation og kontrol, at der leves op til de fastsatte krav. MUMS WITH LOVE produkter er certificeret med Svanemærket betyder, at de er bedre for miljøet - og bedre for dig og dit barn.”

allergi testetede produkter mumswithlove

ALLERGY CERTIFIED

AllergyCertified bygger på en høj faglighed og insisterende grundighed i vurderingen af produkter. I teamet bag sidder dygtige fageksperter, der har en solid viden inden for toksikologi, sundhed, kemi, biologi og hudallergi. Ved hver an-søgning, laves der en grundig gennemgang af samtlige indholdsstoffer i produktet. Lever produktet ikke op til AllergyCertified kravet, kan det ikke få certificeringen. AllergyCertified samarbejde bredt med hudlæger, forskere i både ind- og udland samt internationale foreninger for hele tiden at være opdateret på den nyeste viden. MUMS WITH LOVE er AllergyCertified, hvilket betyder, at der er minimal risiko for, at produkterne vil forårsage allergisk reaktion. 

certificeret som vegan produkter hos mums with love

VEGANSK

Solsikke-mærket er et registreret varemærke og et symbol på veganske/ “animalsk-fri” standarder. Dvs. produkterne er fremstillet uden animalske bestanddele og helt uden at anvende dyr i produktions- og udviklingsprocessen. The Vegan Society er en velgørende organisation fra Storbritannien, der fremmer og støtter den veganske livsstil. Foreningen blev dannet i 1944 af en gruppe vegetarer,der anderkendte de etiske kompromiser ved at spise æg og mejeriprodukter.

lugt og parfumefri produkter til hele familien fra mums with love

PARFUME FRI

INGEN parfume eller æteriske olier anvendes i alle MUMS WITH LOVE produkter

100% recycled materialer bruges til vores shoppe tasker hos mums with love

GRØNNE TUBER MED SORT LÅG

Alle MUMS WITH LOVE tuber er lavet af 100% PCR genbrugsplast hvorpå plasten benyttes igen efter brug.
Låget er af materialet PP som betyder at det kan genbruges.

Køb en recycled shopping taske hos mums with love

GRØNNE FLASKER MED SORT LÅG OG PUMPE

Alle MUMS WITH LOVE flasker er lavet af 100% R-PET (genbrugsmaterialer). Derfor kan der være farveforskel da materialet har været benyttet før. Pumper og låg er af materialet PP som betyder at de kan genbruges. Fjederen bliver fjernet fra pumpen og genbruges.