Prøv mums with love cremer til beskyttelse i solen og af skrammer - læs vores historie

Historien bag MUMS WITH LOVE

MUMS WITH LOVE er en hud- og kropspleje serie til dine børn og dig. Produkterne er udviklet med tanke på bæredygtighed, ansvar og gennemsigtighed. 

MUMS WITH LOVE blev født efter mange års søgen efter hud- og kropspleje-produkter til babyer og børn, som ikke indeholdte skadelige ingredienser. Ligeledes søgtes der efter produkter med et design som kunne dekorere i hjemmet og som kunne benyttes af hele familien. Prisniveauet skulle også være tilgængeligt for alle, men uanset hvor man søgte, fandtes ingen produkter der kunne opfylde alle krav.

selv babier har brug for noget naturligt og plejende - besøg mums with love

Produkterne er derfor udviklet og produceret til gavn for hele verdenen.
For at holde det prisvenlige niveau og passe på naturen, har vi valgt kun at skrive alle labels på Engelsk. Alle MUMS WITH LOVE produkter bærer certificeringerne Svanemærket, Allergi certificering, Vegansk certifi-cering og er selvfølgelig parfume frie.

MUMS WITH LOVE er et nyt og unikt sortiment, der giver et smukt udtryk i hjemmet og samtidigt også opfylder alle sundhedskrav til rene ingredienser. Alle produkterne er udviklet og produceret i Danmark med høje krav til miljøet og dit helbred.

MUMS WITH LOVE handler først og fremmest om dit helbred. Du kan sikkert bruge produkterne på dine børn og dig selv. Det skader hverken jer eller naturens velbefindende.

Navnet MUMS WITH LOVE blev valgt på grund af det danske ord “mums” som betyder, at noget er ekstremt lækkert og rart.

MUMS WITH LOVE tilbyder: Ingen skadelige ingredienser, lave prispunkter, værdi for pengene, høj kvalitet, gennemsigtighed – Du får hvad du ser og samtidig en smuk emballage, der er 100% genanvendelig.

MUMS WITH LOVE er beroligende, beskyttende og enkel at bruge. MUMS WITH LOVE er en ren hud- og kropspleje serie med rene ingredienser.

Alle vores brochurer, skilte og displays er produceret i miljøvenligt og genanvendeligt materiale.

MUMS WITH LOVE er din families nye bedste ven.